Word donateur of vriend van

Draag je stichting Gouda Raakt en het goede doel dat we steunen een warm hart toe, dan nodigen we je van harte uit ons financieel te steunen. Je kan dat doen met een eenmalige donatie of door vriend van Gouda Raakt te worden.

Bij een eenmalige donatie kan je een bedrag naar keuze overmaken naar rekeningnummer NL 40 RABO 0192372548 t.n.v. Stichting Gouda Raakt, onder vermelding van je naam. Als vriend van stichting Gouda Raakt maak je jaarlijks €10,- over naar bovenstaande rekeningnummer. Je steunt ons dan doorlopend voor nog geen € 1,- per maand!

Goede doel 2017

In 2017 steunen we het leef-/leerhuis voor tienermoeders van Siriz. Het leef-/leerhuis “De Regentes” is in 2016 geopend en biedt een gezinsvervangend tehuis voor tienermoeders en hun babies. Hier leren de moeders hoe een gezin functioneert en hoe zij straks zelf een eigen gezin kunnen vormen. De meisjes hebben vooral behoefte aan sturing. Ze leren hun kindje verzorgen, hun huis bijhouden en leven van een budget.

Elk bedrag is welkom

Word donateur en/of vriend van Gouda door het onderstaande formulier in te vullen en €10,- of meer over te maken naar rekeningnummer NL 40 RABO 0192372548 t.n.v. Stichting Gouda Raakt, onder vermelding van je naam. :

Je voor- en achternaam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Je adres, postcode en woonplaats

Je telefoonnummer (verplicht)

Eenmalige donatie (elk bedrag is welkom) of Vriend van Gouda Raakt (je stort jaarlijks €10,-)?
Eenmalige donatieVriend van Gouda Raakt

Opmerkingen

Namens het goede doel dat we steunen, Hartelijk dank!