Agenda

Gouda Raakt organiseert dit jaar meerdere activiteiten waarmee we het leef-/leerhuis voor tienermoeders kunnen ondersteunen. Hun grote wens is een keer met de tienermoeders een weekendje weg. Dit hebben we inmiddels kunnen regelen. In het najaar gaan de moeders met hun baby’s genieten van een weekend in een park van Landal.
Naast de financiƫle bekostiging van het weekend, spelen we telkens in op de wensen en verzoeken van de tienermoeders. Via de sociale media en ons netwerk hebben we al wensen gerealiseerd zoals: babyluiers, fietsstoeltje, gereedschapskist, gereedschap, oproep voor vrijwilligers (met succes!), adviesgesprek voor het vinden van een stageplek en Siriz in contact brengen met de Stichting Vervoerspunt Gouda. Dit alles gebeurt met een gesloten beurs.

Agenda

9 september: Zo goed als Gouds diner:

Heerlijk Nieuws
Een prachtig 5-gangen-diner bereid met vooral lokale producten, op een toplocatie in de Goudse binnenstad. Dat WIL je niet missen. Op zaterdagavond 9 september houdt Gouda Raakt haar allereerste Zo Goed Als Goudsdiner. Voor slechts 15 man, dus wees er snel bij. Kosten voor dit unieke verrassingsdiner: slechts 25 euro, inclusief drank.
Direct betalen, op is op . Opbrengst komt ten goede aan de tienermoederopvang van Siriz.
Meld je aan: goudaraakt@gmail.com

Op stapel

17 November: Gouda Swingt in So-What
Bierproeverij in samenwerking met De Goudse Eend
Gluhwijn en chocomelk verkoop tijdens Gouda bij Kaarslicht